Admin Admin
Broj postova : 355 Registration date : 2008-05-28
| Naslov komentara: ZIMIC(Mustafe)NERMIN Wed Jun 17, 2009 5:43 pm | |
| Slike poslao Zimic NerminZIMIC(Mustafe)NERMINZimic Nermin sin od Mustafe i Mine rodjen u Purticima gdje je zivio do rata, nakon ratnog preseljenja u Sarajevo ,potom odlaze u St.louis USA,gdje i danas zivi i skoluje se ,Imao je tri sestre koje su se sretno udale i zive sa svojim porodicama......Zavrsio sam skolu koja se zove Bayless High School. I zadnju godinu sam isto isao u dvije skole druga se zove South Tech High School to je za program gdje bi mogao vise na uciti o cemu mislim uciti na collegu i raditi. A u college idem za Graphic Designer prve dvije godine u Meramec Community College pa onda posle dvije se mislim prebaciti u University Of Missouri Saint Louis i gdje bi zavrsio skolu i nasao poso za to sto mislim da ucim. U nastavku pogledajte nekoliko slikaNermin Zimic i Mustafa SalicMustafa i Mina Zimic sa unukomSena Salic, Mina Zimic,Mustafa Salic,Mustafa Zimic,Nermin i Rusmo SalicDelila,Fikret,Jasmina,Emina,Nermin,Musa i Mustafa SalicJasmina ( sestra), Nermin, Delila( sestricna) i Fikret (zet)Ramo Mesanovic, Nermin i AnelaNermin i AnelaJasmina i NerminAnela i JasminaDelila Nermin i AnelaJasmina Nermin Ramo | |
|