Naslov komentara: Vjerujete li u ljubav preko neta??? Sat Jul 05, 2008 1:09 am
Eh,evo ja cu se prva izjasniti!!
To je skroz ok. Postoji mogućnost da sasvim slučajno preko neta naletiš na osobu koja ti se dopada, iako ti nije bila namejra da je nadješ na taj način. I naravno, vrijeme pokazuje svoje!!!
musafir
Broj postova : 31 Registration date : 2008-05-31
Naslov komentara: SVE JE MOGUCE,EVO JEDNOG SLICNOG DOGADAJA. Sat Jul 05, 2008 2:44 am
Mnogi se ozenise a bogami i udadose zahvaljujuci bas netu.Mnogi se zaljube u osobu kroz razgovor a pogotovu kada vide lijepu sliku koja pokaze izgled osobe,jos ako je u pitanju moderna licnost...
Kratka prica koja me posjeca na ljubav preko neta.
Povela baba kravu u selo pod vola,usput je slucajno stize veterinar sa ficom.Kuda baba sa kravom,eh sinko, trazi vola,stani baba povika veterinar,te i on zaustavi ficu pa izade i iznese neku tasnicu.Svezi baba kravu za ovo drvo,baba uradi kako veterinar zapovidi a on joj zacas udari inekciju pa povika vodi baba kravu kuci vec je vodila.Baba se uhvati rukama za glavu pa povika!Ajme ljudi,koje me doba a dosada nisam znala da bikovi voze kola a ono nose u tasni,bezimo milava kuci,ko zna....
Mozda je malo prejako ali odgovara uz ljubav preko neta,sori.
musafir: komentar modifikovan dana: Mon Jul 07, 2008 4:48 am; prepravljeno ukupno 3 puta
Alma
Broj postova : 16 Registration date : 2008-06-06
Naslov komentara: Re: Vjerujete li u ljubav preko neta??? Sat Jul 05, 2008 3:25 pm
Musafire,nista prejako nije!!!
Svaki tvoj post me bas obraduje, interesantan je!!!
Alma
Naslov komentara: Re: Vjerujete li u ljubav preko neta??? Sat Jul 05, 2008 3:34 pm
Da li stvarno postoji mogucnosti, dvoje stvarno toliko da se zaljube i ako se ne znaju jos licno... da li vrijedi to pokusati? ili mislite da je to sve neko laganje, foliranje
musafir
Broj postova : 31 Registration date : 2008-05-31
Naslov komentara: Re: Vjerujete li u ljubav preko neta??? Sat Jul 05, 2008 7:44 pm
Alma,ova tema jeste zanimljiva ali i zahtjeva siroku diskusiju sto ovdi jos nije slucaj.
LJubav preko neta je moguca u nekom narednom vremenu,imas osobu sa kojom se dugo covjek druzi i cak vijek svoj prozivi a nikad se ne zaljubi,kako onda da se zaljubi preko neta,kako i usto,sta poznaje u doticne osobe,ako se necija slika nekome svida,laze da je u osobu doticnu zaljubljen ako je uopce nije nikada sreo,to su samo lazi udvaraca,pogotovu ako se radi o osobama koje imaju brak.Sluso sam a i citao da se pojedine osobe zaljube u poznate licnosti a kasnije se ispostavi da pomenute osobe nisu psihicki zdrave.
-
Admin Admin
Broj postova : 355 Registration date : 2008-05-28
Naslov komentara: Re: Vjerujete li u ljubav preko neta??? Tue Jul 08, 2008 3:54 am
Alma ova voja tema je vrlo interesantna i mislim da se ima sta pisati opcenito o ljubavi preko neta.
Ali ipak postoji i laznih i stvarnih ljbavi preko neta. Tema je za
Alma i musafir svaka cast valjda ce se i ostali ukljuciti..............
komsija
Broj postova : 2 Registration date : 2008-07-02
Naslov komentara: Re: Vjerujete li u ljubav preko neta??? Tue Jul 08, 2008 4:06 am
ljubav preko net-a
e ljudi... imam problem...
zaljubio sam se... preko usiju... osjecam da je volim... znam da ga volim...
voli i ona mene, ali je problem u tome sto se znamo samo preko net-a, znaci nikad se nismo vidjeli...
ona sad zeli da se vidimo, ali je mene strah, jer sam se do sada dva puta upoznao s djevojkama s kojima sam bio u slicnoj situaciji, ''voljeli se'' preko net-a... problem je u tome sto su one nestale neposredno poslije toga, strah me da cu sada i ovu izgubiti, iako ona kaze da se to nikd nece desiti jer me voli vise od svega...
sta da radim?? molim va pomozite, trebaju mi vasi savjeti...
unaprijed hvala
kommsinice preko okeana sta cu...............................
Danira
Broj postova : 45 Registration date : 2008-06-07
Naslov komentara: Re: Vjerujete li u ljubav preko neta??? Tue Jul 08, 2008 6:37 am
Moze se o ovom diskutovati danima. Cinjenica je da ima onih koji su stvarno pronasli srodne duse, a isto tako postoje oni koji su izradjeni ko naj veci levati Ja licno poznajem dvije cure koje su sebi nasle momke svojih snova preko neta, barem one tako kazu. U braku su i jedan par vec ima jednog bebaca skoro 3 godine starog.
Ja mislim kako smo se prije smijali ono kad neko nekom kaze ima dobra cura tamo u nekom selu...pa on posalje slike i pismo da se vide i da joj je musterija da je zeni....eh to je danas zamijenio ovaj virtualni svijet, mozda je danas cak sta vise i malo uzbudljivije.
Evo podpitanje na Alminu temu, poznajetel kojeg zepljaka il zepku koji su svoje veze sklopili preko neta i stvorili brak i porodicu?
Danira
Broj postova : 45 Registration date : 2008-06-07
Naslov komentara: Re: Vjerujete li u ljubav preko neta??? Tue Jul 08, 2008 6:39 am
komsija (citat):
ljubav preko net-a
e ljudi... imam problem...
zaljubio sam se... preko usiju... osjecam da je volim... znam da ga volim...
voli i ona mene, ali je problem u tome sto se znamo samo preko net-a, znaci nikad se nismo vidjeli...
ona sad zeli da se vidimo, ali je mene strah, jer sam se do sada dva puta upoznao s djevojkama s kojima sam bio u slicnoj situaciji, ''voljeli se'' preko net-a... problem je u tome sto su one nestale neposredno poslije toga, strah me da cu sada i ovu izgubiti, iako ona kaze da se to nikd nece desiti jer me voli vise od svega...
sta da radim?? molim va pomozite, trebaju mi vasi savjeti...
unaprijed hvala
kommsinice preko okeana sta cu...............................
Komsija znaci bio si u slicnim situacijama nadam se da si naucio da ne ocekujes previse i od ove veze. Znaci samo hrabro pa sta bog da...a valjda ce jedna i ostati..nemogu sve bjezati....ONA PRAVA CE OSTATI
Alma
Naslov komentara: Re: Vjerujete li u ljubav preko neta??? Tue Jul 08, 2008 5:24 pm
Komsija...samo naprijed..TRECA SRECA!!!!
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Vjerujete li u ljubav preko neta???