PURTICI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PURTICI

Z E P A

PortalPortal  HomeHome  GalleryGallery  TražiTraži  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  LoginLogin  

ZADIVLJUJUĆA LJUBAVNA PRIČA

Go down 
AutorPoruka
Danira

Broj postova : 45
Registration date : 2008-06-07

ZADIVLJUJUĆA LJUBAVNA PRIČA Empty
KomentarNaslov komentara: ZADIVLJUJUĆA LJUBAVNA PRIČA   ZADIVLJUJUĆA LJUBAVNA PRIČA Icon_minitimeWed Jul 02, 2008 6:43 pm

Francuski časopis “Le magaine des voyages de pêche” je u 56. broju objavio čudnu vijest pod naslovom: ZADIVLJUJUĆA LJUBAVNA PRIČA.

"Arnold Pointer, profesionalni ribar iz južne Australije spasao je sigurne smrti ogromnu ženku bijele ajkule koja se uplela u njegovu ribarsku mrežu. Sada ribar ima problem:
On kaže: “Već dvije godine ajkula me ne ostavlja na miru. Prati me gdje god da idem, a njeno prisustvo plaši ribu. Ne znam više uopšte šta da radim.”
Teško je otarasiti se skoro 5 metara duge ajkule jer su bijele ajkule zaštićena vrsta životinja, ali između Arnolda i “Sindi” postoje i obostrane simpatije.
Arnold kaže: “Jednom, kada sam zaustavio brod, ona mi je prišla, izvrnula se na leđa i dozvolila mi da je mazim po stomaku i glavi, groktala je, prevrtala očima, i zadovoljno lupkala perajima po vodi...

ZADIVLJUJUĆA LJUBAVNA PRIČA Ljubav4

ZADIVLJUJUĆA LJUBAVNA PRIČA Ljubav3

ZADIVLJUJUĆA LJUBAVNA PRIČA Ljubav2

ZADIVLJUJUĆA LJUBAVNA PRIČA Ljubav
Na vrh Go down

ZADIVLJUJUĆA LJUBAVNA PRIČA
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» STARA LJUBAVNA PRICA