PURTICI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PURTICI

Z E P A

PortalPortal  HomeHome  GalleryGallery  TražiTraži  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  LoginLogin  

Zimic Sejdalija Brko

Go down 
AutorPoruka
sulejman

Broj postova : 81
Registration date : 2008-07-27

Zimic Sejdalija Brko Empty
KomentarNaslov komentara: Zimic Sejdalija Brko   Zimic Sejdalija Brko Icon_minitimeTue Aug 05, 2008 10:40 pm

Zimic Sejdalija Brko
Dok sam silazio niz Purtice, cuo sam zvuk otkivanja kose. Iako je vrijeme kosevine, rijetko se cuje ovaj zvuk, jer se kosi kosacicama. Obradovao sam se i posao tamo odakle je dolazio taj tako drag zvuk. Zatekao sam u sljiviku Brku kako otkiva kosu.

Video zapis – sejdalijabrko (youtube)

Zimic Sejdalija Brko Slikecavciciisrebrenica138
Brko se vratio u Purtice 2000. godine. Humanitarne organizacije su mu napravile kucu. Ima penziju. Zivi sa suprugom Hasibom. Imaju kravu.

Zimic Sejdalija Brko Slikecavciciisrebrenica139
Brkina supruga je cula da je Brko prestao otkivati kosu pa je dosla da vidi sta se to sa njim desava. Kaze, da se plasi da ne zaspi.

Zimic Sejdalija Brko Slikecavciciisrebrenica142
Hasiba najvise prica o unuci koja je joj je dosla u posjetu. I unuka voli nenu. Ne razdvajaju se.

Zimic Sejdalija Brko Slikecavciciisrebrenica145
Seid je, sin Brkin i Hasibin, je nastavnik. Dosao je za raspust kod roditelja sa svojom porodicom.

Zimic Sejdalija Brko Slikecavciciisrebrenica147
Ubrzo je dosao i Ahmet Zimic. Lijepo je u ovakvom drustvu popiti kahvu u hladovini i popricati.
Zadrzao sam se dosta vremena u lijepom razgovoru. Draga su to druzenja.
Na vrh Go down

Zimic Sejdalija Brko
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» SEJDALIJA I HASAN
» Svadba Damira i Vasvije Zimic
» Zimic Hanka
» Hajrudin Zimic